Ana Sayfa İlçeler Muğla/Bodrum Belediyesi Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Lütfen yardım göndermeyin

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Lütfen yardım göndermeyin

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: Lütfen yardım göndermeyin.

Yangından etkilenen Bodrum’a yapılan yardımlar yeterli seviyeyi aşarken, Belediye Başkanı Ahmet Aras bugünden itibaren malzeme yardımı kabul edilmeyeceğini açıkladı. Aras, “Lütfen artık bu yardımları keselim” dedi.
Yangından etkilenen Bodrum’a yapılan yardımlar yeterli seviyeyi aşarken, Belediye Başkanı Ahmet Aras bugünden itibaren malzeme yardımı kabul edilmeyeceğini açıkladı. Aras, “Lütfen artık bu yardımları keselim” dedi.

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşanan orman yangını nedeniyle, hem evlerinden tahliye edilen vatandaşların hem de sahada görev yapan ekiplerin ve gönüllülerin ihtiyaçları doğrultusunda kabul edilen malzemeler yeterli seviyeyi aştı.

Duyarlılık gösteren vatandaşlara teşekkür eden Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Belediye Başkanı Ahmet Aras bugünden itibaren malzeme yardımı kabul edilmeyeceğini açıkladı.

Lojistik yardımı konusunda vatandaşlara seslenen Bodrum Belediye Başkanı Aras, “Toplanan yardım malzemelerinin artık ilk günden beri halkımız, bütün ülkemiz çok büyük bir dayanışma ruhuyla bizlere yardımlarını gönderdiler. Gıda, ilaç, malzeme, tekstil, ayakkabı her şey. İnanılmaz malzemeler geldi küçüklü büyüklü” dedi.

Yardımların gelmeye devam ettiğini söyleyen Aras, şöyle konuştu: “Bizim artık gıda, ilaç gibi malzemelere ihtiyacımız kalmadı. Şimdi artık o gelenleri tasnif etmekle uğraşıyoruz ki çok ciddi bir zaman alıyor. Bir an önce yaraları sarmamız lazım. O yüzden sizden ricam artık bize gıda, ilaç ve malzeme (ayakkabı,hijyen,tekstil) göndermeyin lütfen. Bunlar fazlasıyla var. Hatta biz burada kalanları yavaş yavaş başka yerlere kaydırmaya başladık. İşte Milas’a onlar da ihtiyacımız yok diyor. O yüzden lütfen artık bu yardımları keselim.”