Ana Sayfa Büyük Şehirler Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek’ten ortalığı karıştıracak iddia: AKP’li siyasiler yangın helikopterlerini yönlendiriyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, KRT TV’de kentte çıkan orman yangınlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Çarpıcı açıklamalarda bulunan Böcek, yangın helikopterlerinin AKP’li siyasiler tarafından yönlendirildiğini söyledi.

Herhangi bir koordinasyon olmadığını belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı, ”Manavgat Belediye Başkanı yok diğer ilçe AKP’li belediyelere sorumluluk veriyorlar” diye konuştu.