Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmamoğlu’ndan bilimsel bilgiler ışığında Kanal İstanbul sitesi!

İmamoğlu’ndan bilimsel bilgiler ışığında Kanal İstanbul sitesi!

İBB Başkanı İmamoğlu, bugün Erdoğan tarafından temeli atılan Kanal İstanbul’a ilişkin hazırladıkları siteye ilgili, “Kanal İstanbul denen “beton kanal” ile ilgili sadece bilimsel bilgiler mi edinmek istiyorsunuz?” ifadeleri kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul için bir site hazırladıklarını açıkladı.

Twitter üzerinden hem sitenin linkini hem de bir tanıtım videosunu paylaşan İmamoğlu, “Kanal İstanbul denen “beton kanal” ile ilgili sadece bilimsel bilgiler mi edinmek istiyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

Tanıtım videosunda da şu ifadelere yer verildi:

“Kanal İstanbul nedir? İşin aslı ne? Senin ne düşündüğünü bizden başka kimse umursamıyor ama! Neden destekliyorsun? Ya da neden desteklemiyorsun? Kanal İstanbul’un çevreye, Marmara’ya, İstanbul’a etkilerini biliyor musun? Bilimsel, tarafsız verilerle Kanal İstanbul hakkında her şey kanal.istanbul websitesinde.”

İlgili siteye www.kanal.istanbul adresinden ulaşabilirsiniz.