Ana Sayfa Sosyal Etkinlikler İBB’den 19 Mayıs’a özel çevrimiçi konser

İBB’den 19 Mayıs’a özel çevrimiçi konser

İBB’den 19 Mayıs’a özel çevrimiçi konser.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, gün boyu sürdürdüğü 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerini, Kuruçeşme Arena’da noktaladı.
Rap müziğin ünlü ismi Ceza ile sahnede bir araya gelen İmamoğlu, usta müzisyene, “Enerji ve tempon müthiş. İstanbul’a iyi geldi onu söyleyeyim. Enerjinizle, ritminizle çok güzel bir İstanbul şarkısı ister bu İstanbul, size söyleyeyim. Benim kalbimden öyle geçti” sözleriyle seslendi.

Ceza, Can Bonomo ve Ayben’in sahne aldığı ve çevrimiçi olarak İstanbullularla ulaştırılan konserde İmamoğlu’na, İBB üst yönetimi, oğlu Semih İmamoğlu ve İBB Spor Kulübü’nün genç sporcuları eşlik etti. Çevrimiçi konser öncesinde, İstanbul Boğazı üzerine kurulan platform üzerinden kısa bir ışık ve ses gösterisi düzenlendi. Ardından sahneyi, rap müziğin usta ismi Ceza aldı.

Hareketli şarkılarıyla sevenlerini coşturan Ceza’nın verdiği arada sahneye çıkan İmamoğlu, ünlü rapçiye olan beğenisini, “Enerji ve tempon müthiş. İstanbul’a iyi geldi onu söyleyeyim.

Enerjinizle, ritminizle çok güzel bir İstanbul şarkısı ister bu İstanbul, size söyleyeyim. Benim kalbimden öyle geçti. Bütün dünyaya buradan güzel bir ritim oluşturalım. Sizlerden İstanbul şarkısı isteriz” sözleriyle dile getirdi.