Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üsküdar Belediyesi ‘Halk ekmek’ büfesini kaldırmak istedi.

Üsküdar Belediyesi ‘Halk ekmek’ büfesini kaldırmak istedi.

Üsküdar Belediyesi ‘Halk ekmek’ büfesini kaldırmak istedi, Murat Ongun böyle tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İstanbul’un çeşitli noktalarına kurduğu halk ekmek büfeleri, kaldırılmak isteniyor.

Son olarak Üsküdar Belediyesi ekipleri, halk ekmek büfesini kaldırmak istedi.

Yaşanan gelişmeyi İBB Sözcüsü Murat Ongun sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile duyurdu.

Ongun videoya şu notu düştü: ”İhtiyaç analizi yaparak İstanbul’un çeşitli noktalarına kurduğumuz Halk Ekmek büfeleri, Üsküdar’da olduğu gibi, İBB Meclisi kararına rağmen bazı ilçe belediyeleri tarafından kaldırılmak istenmekte. Halkımızın ucuz ve sağlıklı ekmeğe ulaşmasını hiçbir güç engelleyemez.”