Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu adıyla asılan afişi valiliğin kaldırdığı ortaya çıktı!

Ekrem İmamoğlu adıyla asılan afişi valiliğin kaldırdığı ortaya çıktı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, TFF 1. Lig’de lider konumuyla Süper Lig yolunda ilerleyen Giresunspor’a başarılar dilemek için astırdığı afişin Giresun Valiliğince kaldırıldığı ortaya çıktı.

Daha önce birçok kez Giresunspor’a desteğini açıklayan İmamoğlu’na yönelik Valiliğin tavrı tepki topladı.

CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge, sosyal medya hesabından; “Bu bayrak sizlerde nasıl bir sıkıntı yarattı ki apar topar kaldırmak zorunda bırakıldık! Şunu aklınızdan çıkarmayın, korkunun ecele faydası yoktur!

Sayın İmamoğlu seneye inşallah Süper Lig’e çıkınca Giresun’da takımı izlemeye geleceğini ifade ettiler” dedi.