Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu: Yeni doğan bebeklerin 4 aylık tüm ihtiyaçları karşılanacak

Ekrem İmamoğlu: Yeni doğan bebeklerin 4 aylık tüm ihtiyaçları karşılanacak

Ekrem İmamoğlu İstanbullulara yeni müjdesini Erdoğan göndermesiyle duyurdu.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı kampanya duyurusunda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a dikkat çeken bir gönderme yaptı.

Sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda Erdoğan’a gönderme yapan İmamoğlu, şunları söyledi:

“3 çocuk tavsiye etmek kolay da masraflarını karşılamak kolay değil. Yeni doğan bebeklerin tüm ihtiyaçlarını 4 ay karşılayabilecek destek paketini ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtmaya başlıyoruz. Özellikle bebek ürünleri üreticilerimizi kampanyaya desteğe davet ediyorum.”