Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş, Melih Gökçek’in ‘icraatlarını’ canlı yayında tek tek gösterdi

Mansur Yavaş, Melih Gökçek’in ‘icraatlarını’ canlı yayında tek tek gösterdi

Fatih Altaylı’nın Teke Tek programına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, önceki dönemde yapılmış ve belediyede atıl durumda olan tüm heykelleri canlı yayında göstererek maliyetlerini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Habertürk televizyon kanalında yayınlanan Teke Tek programında Fatih Altaylı’nın konuğu oldu.

Önceki dönem belediye başkanı olan Melih Gökçek döneminde yapılan heykelleri ihale fiyatları ile birlikte gösteren Yavaş, “CHP’ye heykel belediyeciliği diyenler kendi yaptıklarını görmüyorlar. Heykelin kralını yapmışlar” dedi.