Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi Bazıları kızacak ama Mansur Yavaş’ın hiç bilinmeyen bir icraatı ortaya çıktı!

Bazıları kızacak ama Mansur Yavaş’ın hiç bilinmeyen bir icraatı ortaya çıktı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından salgın döneminde gelir kaybına uğrayan müzisyenlere bin liralık destek verileceği açıklamasının ardından yardımlar için uygulanan prosedürlere Başkent Müzisyenler Derneği Başkanı Serkan Matoğlu tepki gösterdi.

Matoğlu ayrıca, bu dönemde en büyük desteği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan gördüklerini söyledi.

Matoğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

“Bize vereceğiniz bin lira için video istiyorsunuz, mail adresi istiyorsunuz bin bir tane şey istiyorsunuz, vermeyin. 10 aydır bize en büyük desteği Mansur Yavaş veriyor. Müzisyen dostlarım adına Mansur Yavaş’a çok teşekkür ederim.

Devletin vereceği bin lirayı pandemi başladı 3 ay boyunca Müzisyenler Kültür ve Sanat Derneğine her gün 600 tane yemek kahvaltı gönderdi. Bunu Büyükşehir Belediyesi yaptı. Dedi ki “devam edebilirim”

1 hafta önce Mansur Yavaş IBAN istedi, 3 gün sonra küt diye 500’er yatırdı müzisyenlere yine 1 hafta sonra 500 liralık gıda gönderdi.

Bunu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız yapıyorsa devletimizin sahip çıkmasını istiyorum”