Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Olay TV, Ekrem İmamoğlu’nun mu?

İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Olay TV, Ekrem İmamoğlu’nun mu?

Dikkat çeken açıklama: Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

İmamoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanlığı makamına hazırlanma diye bir şey olabilir mi? Benim tek gündemim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul kenti. Siyasi geçmişime bakalım;

Beylikdüzü Belediye Başkanı adayı olmam istendiğinde ön seçim istedim, kazanınca oldum. Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı sürecimi biliyorsunuz. Bu konuda ‘ben istiyorum’ diye bir şey olamaz.” dedi.

Olay TV, Ekrem İmamoğlu’nun mu?

Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Olay TV Ekrem İmamoğlu’nun’ iddialarına yanıt verdi.

İmamoğlu, ‘Benim televizyon almamda bir engel mi var?’ diyerek başladığı açıklamasına, Olay TV’nin kapatılmasına değinerek devam etti.

İmamoğlu, konuşmasının devamında ‘Sürekli benim ortaklığım dillendiriliyor, madem öyle ortak olayım dedim’ sözlerinin arkasından ‘Ben ortak olsam muhtemelen kanal kapanmazdı, ben mücadele ediyorum ve mücadeleyi kazanan biriyim’ dedi.