Ana Sayfa İlçeler Adana/Çukurova Belediyesi CHP’li Çukurova Belediyesi’nde asgari ücret belli oldu

CHP’li Çukurova Belediyesi’nde asgari ücret belli oldu

Çukurova Belediye Başkanı CHP’li Soner Çetin, belediye çalışanları için asgari ücreti 3 bin 155 TL olarak açıkladı.

Kararı sosyal medyadan Çukuorva Belediye Başkanı CHP’li Soner Çetin duyurdu.

Çetin, en düşük asgari ücretin 3 bin 155 lira olduğunu açıklarke bu rakamın bekar ve çocuksuz çalışanlar için geçerli olduğunu ifade etti.

Evli çalışanların daha yüksek ücret alacağını açıklayan Çetin, “Sahada çalışan Park Bahçeler ve Yol İşleri Müdürlüğü işçilerimiz bu rakama ilaveten açıklanan asgari ücretin yüzde 10 fazlasını alacaktır. Sahada çalışan temizlik işçilerimiz ise bu rakama ilaveten açıklanan asgari ücretin yüzde 15 fazlasını alacaktır.” ifadelerini kullandı.

Çukurova Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Soner Çetin’in açıklaması şöyle oldu:

BELEDİYEMİZDE EN DÜŞÜK ÜCRET 3155 LİRA OLACAKTIR

Bu rakam bekar ve çocuksuz olanlar için geçerlidir.
Evli ve çocuklu olanlar daha yüksek alacaktır.

Emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun.