Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Akit’in sorusunu geri çevirdi: Bir gazete değilsiniz

Ekrem İmamoğlu Akit’in sorusunu geri çevirdi: Bir gazete değilsiniz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gerçekleştirdiği basın toplantısında, Yeni Akit gazetesinden soru yönelten muhabiri yanıtlamadı.

Soruyu geri çeviren İBB Başkanı İmamoğlu, “Bence çalıştığınız yer bir gazete değildir. Sizin yayın organınızın sorusuna cevap vermeye tenezzül etmem” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), görevde bulunduğu 18 aylık sürecin değerlendirmesini yaptı. İmamoğlu ve belediyenin yönetim kadrosunun katıldığı ‘Adil, Yeşil ve Yaratıcı İstanbul Yolunda 18 Ay’ başlıklı toplantı, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenledi.

Burada yaptığı açıklamalarda, Akit muhabirinin sorusunu geri çeviren İmamoğlu, “Bugünkü Akit gazetesinin manşetinin altındaki haberi okudunuz mu? ‘Hayvan… Ekrem’ yazıyordu, okudunuz mu? Bence çalıştığınız yer bir gazete değildir. Sizin yayın organınızın sorusuna cevap vermeye tenezzül etmem. 16 milyon insanın yöneticisine ve 5 milyona yakın insanın oy verdiği bir insana davranış biçimini düzenleyemeyen ve bu konuda kalemi sapkınlaşmış, haber yapma biçimi sapkınlaşmış, dili bozuk tavırlarla hareket eden bir kuruma bu anlamda cevap vermem.” dedi.