Ana Sayfa Genel Bu ‘profesör’, üniversiteler için “Neredeyse fuhuş evleri” dedi.

Bu ‘profesör’, üniversiteler için “Neredeyse fuhuş evleri” dedi.

‘Google’ı Abdülhamid buldu’ diyen AKP’li profesörden canlı yayında skandal sözler

“Google’ı Abdülhamid buldu” diyen ve başörtülü genç piyaniste hakaret eden Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, üniversiteler için ‘fuhuş yuvası’ dedi. Sofuoğlu’nun sözleri tepki çekti.
Google’ı Abdülhamid buldu diyen ve başörtülü genç piyaniste hakaret eden Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, üniversiteler için “fuhuş evleri” dedi. Sofuoğlu’nun sözleri tepki çekti.

 

İktidara yakınlığıyla bilinen Akit TV’de yayınlanan Sabri Balaman’ın sunduğu “Derin Kutu” adlı programda, Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu da konuşmacı olarak yer aldı. Sofuoğlu, Z kuşağını eleştirirken, üniversitedeki derslere katılımın düşük olduğunu söyledi.

ÜNİVERSİTELERE “FUHUŞ EVİ” DEDİ

ODA TV’nin haberine göre bir dönem AKP’den milletvekili aday adayı da olan Sofuoğlu konuşmasının devamında üniversiteler için “Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı. Neredeyse fuhuş evleri” ifadelerini kullandı. Stüdyodaki konuklar ise Sofuoğlu’na sözlerine “Hocam yapmayın. Biraz ağır oldu” diye tepki gösterdi. Sofuoğlu ise “Gelin ben sizi gezdireyim. Siz nerede yaşıyorsunuz” dedi.