Ana Sayfa Büyük Şehirler Antalya Büyükşehir Belediyesi Görevinin başına dönen Muhittin Böcek’ten ilk paylaşım

Görevinin başına dönen Muhittin Böcek’ten ilk paylaşım

Muhittin Böcek, “Antalyam ve Antalyalılar için hizmet görevime Başkanvekili Hacıarifoğlu ve Genel Sekreter Tuncer’i kabul ederek başladım.” ifadeleriyle görevinin başında olduğunu vurguladı.

Koronavirüs tedavisi sonrası akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle 64 gün yoğun bakımda kalan ve 108 günlük tedavisinin ardından taburcu edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün görevinin başına geçti.

Muhittin Böcek görevinin başına geçmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Muhitin Böcek’in paylaşımı şöyle oldu: