Ana Sayfa İlçeler İstanbul/Şişli Belediyesi Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’den yardımcısı Cihan Yavuz hakkında açıklama

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’den yardımcısı Cihan Yavuz hakkında açıklama

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz hakkında “Bilinmelidir ki; masumiyet karinesi esastır ve sürecin yakinen takipçisiyim. ” ifadelerini kullandı.

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Yavuz’un İstanbul’da gerçekleştirilen ‘terör oeprasyonu’nda gözaltına alınması hakkında açıklama yaptı.

Keskin, “Bilinmelidir ki; masumiyet karinesi esastır ve sürecin yakinen takipçisiyim. Eşit hizmet-temiz siyaset ve toplumcu belediyecilik anlayışımız e çizgimizden sapmadan ben ve tüm beleiye çalışanlarım Şişli’li komşularımıza hizmet götürmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Muammer Keskin’in açıklaması şöyle oldu:

Dün akşam saatlerinde gözaltına alınan sayın Cihan Yavuz; belediyemizle ilgili üzerinde bulunan görev ve sorumlulukları eşit hizmet anlayışıyle sürdüren başkan yardımcımızdır.

Toplumcu belediyecilik çizgisinden önemli işlere imza atan Şişli Belediyesi yönetimi ve çalışanları bu yönde sürdürmeye devam etmektedir.

Bilinmelidir ki; masumiyet karinesi esastır ve sürecin yakinen takipçisiyim. Eşit hizmet-temiz siyaset ve toplumcu belediyecilik anlayışımız e çizgimizden sapmadan ben ve tüm beleiye çalışanlarım Şişli’li komşularımıza hizmet götürmeye devam edeceğiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.