Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB’nin 6 bin yeni taksi teklifi 3. kez reddedildi! İmamoğlu: Doğru, er...

İBB’nin 6 bin yeni taksi teklifi 3. kez reddedildi! İmamoğlu: Doğru, er geç karşılığını bulur.”

UKOME toplantısında görüşülen “İstanbul’a yeni 6 bin taksi” teklifi 3. defa rededildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında gerçekleşen UKOME toplantısında  “Taksi taşımacılığının düzenlenmesi teklifi” görüşüldü.

Toplantı sonrası tartışma yaşandı.

İBB’nin 6 bin yeni taksi projesi teklifi Bakanlık ve Valilik temsilcilerinin ret vermesi nedeniyle oy çokluğuyla reddedildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, reddedilen proje ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İmamoğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İstanbul’un talebi olan yeni taksi sistemi, talimatlarla verdirilen oylarla UKOME’de reddedildi. Bu ret kararı teklifin tekrar gelmesine mani değil. 16 milyon İstanbullu’ya ve binlerce taksi sürücüsü esnafımıza verdiğimiz sözün takipçisiyiz. Doğru, er geç karşılığını bulur.”