Ana Sayfa Başkandan Mesajlar Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık: Çocuklar bizim geleceğimiz

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık: Çocuklar bizim geleceğimiz

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Dünya Çocuk Hakları Günü’nü, gerçekleştirdiği online görüşme ile kutladı.

Beylikdüzü Belediyesi Çocuk Meclisi üyelerinin katılımıyla gerçekleşen görüşmede, çocukların tüm haklarının korunduğu ve savunulduğu bir Beylikdüzü için çalıştıklarını söyleyen Başkan Çalık “Sizler, bizim geleceğimizsiniz.” dedi.

Başkan Çalık’ın sosyal medya hesabından canlı yayınlanan görüşmenin sonunda çocukların, yaptıkları resimlerle ve yazdıkları şiirlerle Başkan Çalık’ın doğum gününü kutlaması, yayına ayrı bir renk kattı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında, Beylikdüzü Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri ile online bir görüşme gerçekleştirdi.

Başkan Çalık’ın sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlanan görüşmede, çocuk hakları ihlallerinin tüm dünyada son bulması temennisinde bulunan Başkan Çalık, Beylikdüzü’nde, sosyal belediyecilik anlayışıyla çocuklar için projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Fikirleriniz Bizim İçin Değerli

Dünya Çocuk Hakları Günü’nde, Beylikdüzü Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri ile online bir görüşme gerçekleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık “Çocuklara danışılmadan, fikri alınmadan, karar alma süreçlerinin işletilmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum. Yüzlerce evladımızın temsilcisi olarak görüyorum sizi. Sizin fikirlerinizle bu kentin şekillenmesi bizim için çok değerli. Her özgün düşüncenizi benimle paylaşın. Fikirleriniz, bizim için çok değerli. Beylikdüzü’nde, sizler için projeler üretmeye devam edeceğiz. Hizmetlerimizi çeşitlendirmeye ve arttırmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Başkan Çalık, çok yakında hizmete açılacak Eğitim Tarihi Müzesi, kreş ve Beylikdüzü Smart gibi projeler hakkında da çocuklara bilgiler aktardı. Çocuklar da Başkan Çalık’la çocuk haklarının korunması ve geliştirmesiyle ilgili düşünce ve önerilerini paylaştı.

Aldığım En Güzel Hediye

Online görüşmenin sonunda, çocukların sürpriz yaparak Başkan Çalık’ın doğum gününü kutlamaları hem Başkan Çalık’a hem de yayını izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Başkan Çalık,  çocuklara “Aldığım en güzel hediye. Şu an çok enerjim çok yüksek, sayenizde. Sizi çok seviyorum” diyerek teşekkür etti.