Ana Sayfa İlçeler Balıkesir/Edremit Belediyesi Edremit Belediyesi’nden İzmirli kahramanlara teşekkür

Edremit Belediyesi’nden İzmirli kahramanlara teşekkür

Başkan Selman Hasan Arslan gündem görüşmeleri öncesi, Edremit halkı ve Edremit Belediye Meclisi adına İzmir depreminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve İzmirli vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

İzmir depreminde görev yapan ve 65  saat enkaz altında kalan Elif bebeğe ilk müdahaleyi yapan ekibin içinde yer alan Edremitli ‘Balıkesir 112 Acil Tıp Teknisyeni’ Metin Atik’e Edremit halkı adına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Metin Atik İzmir’deki görevine devam ettiği için plaketi ve meclis üyelerinin ortak kararıyla hediye edilen cumhuriyet altınını babası Ramazan Atik aldı.

Başkan Arslan aynı zamanda Edremit İtfaiye Grup Amirliği’nde çalışan ve İzmir’de arama kurtarma çalışmalarında ciddi katkıda bulunan Edremit Belediye Meclis Üyesi Sedat Osmanoğlu’na da Edremit halkı adına teşekkür etti.

Ayrıca toplantı’da Gençlik ve Kültür Merkezi haline getirilmek üzere restorasyon çalışmaları sürdürülen Eski Edremit Belediye binasının adı meclis kararıyla Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi olarak belirlendi.