Ana Sayfa İlçeler AYDIN/Didim Belediyesi Didim Belediye Başkanı Atabay: Bu kumpası kuran çete evimi pompalı tüfekle kurşunladı

Didim Belediye Başkanı Atabay: Bu kumpası kuran çete evimi pompalı tüfekle kurşunladı

Didim Belediye Başkanı Atabay: Bu kumpası kuran çete evimi pompalı tüfekle kurşunladı

Tele 1’de Zeynel Lüle’nin sunduğu Gün Ortası’nda konuşan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, “Bu tamamen imar rantıyla ilgili bir çetenin karşımıza 2014’te seçimle yönetime gelmemizle başlayan bir mücadelenin bir aşamasıdır.” ifadelerini kullandı.

Tele 1’de Zeynel Lüle’nin sunduğu Gün Ortası programına konuk olan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay hakkında çıkan iddialara ilişkin “Böyle bir şeyi şiddetle reddediyorum. Çok insafsızca ve acımasızca bir suçlama olarak değerlendiriyorum.” ifadelerini kullandı.

Atabay, “Bu bir alacak-verecek meselesinden çıkan bir sıkıntı değil, siyasi bir hesaplaşma değil. Bu tamamen imar rantıyla ilgili bir çetenin karşımıza 2014’te seçimle yönetime gelmemizle başlayan bir mücadelenin bir aşamasıdır.” dedi.

“Ortada sanal bir mağdur var.” diyen Atabay, şöyle konuştu:

“Bu kumpası kuran bu çeteyle 2014 yılından beri gelen mücadelem var. Evimi pompalı tüfekle kurşunladılar, üniversite okuyan kızımı bir gece İstanbul’a kaçırmaya kalktılar.”