Ana Sayfa Büyük Şehirler Antalya Büyükşehir Belediyesi Seyit Torun: ‘Muhittin Böcek’in sağlık durumu iyi, yoğun bakım tedbir amaçlı’

Seyit Torun: ‘Muhittin Böcek’in sağlık durumu iyi, yoğun bakım tedbir amaçlı’

‘Muhittin Böcek’in sağlık durumu iyi, yoğun bakım tedbir amaçlı’

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yoğun bakımda korona virüsü tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, özel bir hastanede 24 gündür korona virüsü tedavisi gören Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

Astım hastalığı nedeniyle ciğerlerinin zarar görmemesi için tedbir amaçlı geçen günlerde uyutulan Böcek’i ziyaretin ardından sağlık durumu hakkında bilgi veren Torun, Böcek’in tedavisinin iyi gittiğini ifade ederek şöyle konuştu:

“Tedavisi iki gün öncesine göre çok daha iyi. Kendisinin birkaç gün önce yoğun bakıma alınması, kafalarda olağanüstü bir durum söz konusu gibi ifade edildi ama o durum tedbir amaçlı yapıldı. Şu an başkanımızın sağlık durumu iyi. En kısa zamanda Antalya’ya hizmet etmeye devam edecek.”

BELEDİYE GÜNLÜK AÇIKLAMA YAPACAK

Başkan Böcek’in sağlığı üzerinden yapılan spekülasyonların doğru olmadığına dikkat çeken Torun, “Sayın başkanımız üzerinden yapılan spekülasyonlar ahlaksızca bir davranış. Başkanımız şu an kontrol altında. Bundan sonra Büyükşehir Belediyemizin basınızdan her gün saat 12.00’da bilgilendirme yapılacak. Onun dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemelidir” dedi.