Ana Sayfa Büyük Şehirler Adana Büyükşehir Belediyesi Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yumruklar havada uçuştu! Karalar “Adana’nın önünü tıkıyorsunuz yeter!”...

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yumruklar havada uçuştu! Karalar “Adana’nın önünü tıkıyorsunuz yeter!” diye isyan etti.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yumruklar havada uçuştu!

Adana Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 3.Oturumunda ortalık karıştı.

AKP ve MHP’lilerin yapılan oylamaya itiraz etmesi üzerine olaylar çıktı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar “Adana’nın önünü tıkıyorsunuz yeter!” diye isyan etti.

AKP’liler ise “Burası sizin derebeyliğiniz değil!” diye yapılan oylamaya itiraz etti. Olayların büyümesi üzerine Zeydan Karalar güvenlik çağırdı.