Ana Sayfa İlçeler Ankara/Çankaya Belediyesi Çankaya Belediyesi’nden Boğaz manzarasına Anıtkabir’le yanıt

Çankaya Belediyesi’nden Boğaz manzarasına Anıtkabir’le yanıt

İstanbul Sarıyer Belediyesi’nin resmi Twitter hesabından önceki gün yapılan bir paylaşım, Türkiye’deki birçok ilçe belediyesi arasında ‘en güzel manzara’ atışmasına sebep oldu.

DENİZİMİZ YOK AMA MANZARAMIZ GÜZEL

Sosyal medyada gündem olan paylaşımlara, Ankara’dan iki ilçe belediyesi katıldı. İlk olarak Altındağ Belediyesi’nin hesabından, ilçe sınırları içinde kalan Etnografya Müzesi bahçesinde bulunan Atatürk heykeli ve Anıtkabir’in aynı kadrajda olduğu kare ile Ankara Kalesi ve Gençlik Parkı fotoğrafları paylaşılarak, “Belki denizimiz yok ama manzaramız güzel. #AnkaranınKalbiAltındağ” tweet’i atıldı.

TÜM TÜRKİYE’YE YAYILAN IŞIĞIMIZ VAR

Birkaç saat sonra ise Çankaya Belediyesi’nin hesabından da Anıtkabir fotoğrafıyla birlikte, “Ülkemizin her bir köşesi ayrı güzel… Ama şunu biliyoruz ki bizim günümüzü güzel kılan değil, geleceğimizi aydınlatan ve tüm Türkiye’ye yayılan ışığımız var…” paylaşımı yapıldı. Boğaz manzarasına verilen ‘Anıtkabir’li yanıtların altına, Ankaralı sosyal medya kullanıcıları çok sayıda yorum yaptı.