Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş’tan ‘Büşra hemşire’ açıklaması: Suç duyurusunda bulunduk

Mansur Yavaş’tan ‘Büşra hemşire’ açıklaması: Suç duyurusunda bulunduk

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, kendisinden aşure isteyen ve tehdit edilen Büşra hemşire ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Yavaş, Büşra hemşireyi tehdit eden kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Twitter hesabından paylaşım yapan Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“İyi niyetle bizden talepte bulunan kızımız Büşra’ya hakaret eden kişiler hakkında hem şahsım hem de Büşra adına Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk.

Kadınların korunmaya değil, korunmaya ihtiyaç duymadığı bir geleceğe ihtiyacı var.”