Ana Sayfa Büyük Şehirler İzmir Büyükşehir Belediyesi Tunç Soyer: CHP iktidarının kurucusu bu Parti Meclisi olacak

Tunç Soyer: CHP iktidarının kurucusu bu Parti Meclisi olacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, CHP’nin 37. Olağan Kurultayı’nın gerçekleştiği Ankara Bilkent Odeon Gösteri ve Kültür Merkezi’nde, kurultaya dair açıklamalarda bulundu.

Halk TV’nin sorularını yanıtlayan Tunç Soyer şu ifadeleri kullandı;

Çok keyifli bir gün. Güzel bir başlangıç. Burası bir kurultay yapmak için olabilecek en ideal mekan. Keyifli, güler yüzlü başladı. İnsanların umuda çok ihtiyacı var. O umut iktidara en büyük alternatif olan CHP’de gözüküyor. Bu kurultay o anlamda bir iktidar kurultayı. Heyecanla, başarıyla tamamlanmasını bekliyoruz.

Çok güçlü bir katılım olacak. Çok önemli bir yapı oluşturulacak. Gelecekte CHP’nin iktidarının kurucusu bir parti meclisi olacak. Hak ettiğimiz Türkiye’yi hep beraber kuracağız.