Ana Sayfa Büyük Şehirler Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Eskişehir Büyükşehir’den kritik duyuru: Sakın kanmayın!

Eskişehir Büyükşehir’den kritik duyuru: Sakın kanmayın!

Eskişehir Büyükşehir’den kritik duyuru: Sakın kanmayın!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yayınladığı duyuru ile Eskişehir halkını dolandırıcılara karşı uyarıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yayınladığı duyuru ile,  belediye bürokratlarının isimlerini kullanarak maddi yardım talebinde bulunan ve çeşitli kampanyalara vatandaşları üye yapacaklarını belirten dolandırıcılar için Eskişehir halkını bir kez daha uyarıyor. Belediyenin açıklamasına göre, söz konusu kimliği belirsiz kişi veya kişiler, kendilerini Eskişehir Büyükşehir Belediyesi personeli olarak tanıtmakta veya belediye bürokratları adına aradıklarını belirterek çeşitli kampanyalar düzenlediklerini iddia ederek bunun için para taleplerinde bulunuyorlar.
Yetkililer, telefonla bu tür isteklerde bulunanların Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile kesinlikle hiçbir ilgileri olmadığının altını çiziyor ve belediyede görev yapan hiçbir bürokrat ya da çalışanın telefon ya da başka kanallarla yardım isteğinde bulunmalarının mümkün olmadığını belirtiyorlar.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşlardan kendilerini telefonla arayarak, Büyükşehir Belediyesi adına sosyal yardım, sponsorluk ya da başka türlü destek ve isteklerde bulunanları kesinlikle dikkate almamalarını, gerekirse Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmaları tavsiyesinde bulunuyor.