Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKİT’in İmamoğlu’na saldırısına Osmanlı cevabı

AKİT’in İmamoğlu’na saldırısına Osmanlı cevabı

AKİT’in İmamoğlu’na saldırısına Osmanlı cevabı

CHP’li Barış Yarkadaş, yandaş AKİT’in Ekrem İmamoğlu’nun Fatih Sultan Mehmet’in portresini almasıyla ortaya çıkan huzursuzluğunu paylaşarak “Osmanlı onlar için sadece sömürülecek ve istismar edilecek bir araçtır” yorumunda bulundu.

CHP’li Barış Yarkadaş, yandaş AKİT’in Ekrem İmamoğlu’nun Fatih Sultan Mehmet portresini almasıyla ortaya çıkan huzursuzluğunu paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Londra’da düzenlenen müzayede “Daimi sergilenen sanat eserleri” arasında yer alan Fatih Sultan Mehmet’in orijinal portresini 770 bin sterline satın aldı.

Ekrem İmamoğlu’nun Fatih Sultan Mehmet’in portresine sahip çıkmasının ardından yandaş medya ‘israf’ haberleri yapmaya başladı.

BARIŞ YARKADAŞ: BU AKİT KAFASI HER ŞEYE DÜŞMANDIR!

CHP’li Barış Yarkadaş ise Twitter adresinden yaptığı paylaşımda yandaş AKİT’in Ekrem İmamoğlu’nun Fatih Sultan Mehmet portresini alması hakkındaki haberini alıntılayarak “Fatih’in resmini İstanbul’a kazandıran İmamoğlu ve ekibine teşekkür edeceklerine, yine nefret diliyle saldırıyorlar. Bu AKİT kafası her şeye düşmandır! Osmanlı onlar için sadece sömürülecek ve istismar edilecek bir araçtır. Bunların inandığı hiçbir değeri yoktur. İşte belgesi” yorumunda bulundu.