Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB’nin taksi projesinin iptal edilmesine çarpıcı yorum: Kalıbımı basarım, emir Saray’dan

Muhalif ekonomist yazar Mustafa Sönmez, İBB’nin ‘5 bin yeni taksi teklifi’ valilik ve bakanlık temsilcilerinin oyuyla reddedilmesini değerlendirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin İngiltere’de Venedikli ressam Gentile Bellini’ye ait Fatih Sultan Mehmet’in portresini almasına da gönderme yapan Mustafa Sönmez’in mesajı şöyle:

“Kalıbımı basarım, emir Saray’dan. Bu kadarına bile tahammül edemiyorlar.

Çünkü taksi projesi hem gelir sağlayacak İBB ye hem de siyasi prim.

Bellini’nin Fatih portresini müzayededen İBB nin almasını da dillerine dolarlarsa şaşırmayın. Haset, safi haset!”