Başkan Soyer’den Hakkındaki İddialara Sert Tepki!

Bazı yayın kuruluşlarında ve sosyal medyada, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ”İzmir bayrağı” ve ”İzmir parası” istediği yönülde haberler yer alması üzerine İktidardan da tepki gecikmedi. Soyer, hakkında bir iftira kampanyası başlatılmaya çalışıldığını ve ”montaj siyasetine” prim vermeyeceklerini belirtti.

Soyer hakkında çıkan haberler sonucunda, Soyer İktidarın eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Çelik: İzmirimizi sürekli zararlı gündemlerin içine çekiyor

”İzmir Bayrağı ve İzmir Parası diyen belediye başkanı, bağımsızlığımızın ve vatanımızın kurtuluşunun sembol isimlerinden olan İzmirimizi sürekli zararlı gün demlerin içine çekiyor.”

”Hizmet üretemeyen bu zihniyetin toksik ve zehirleyici gündemlerle gerçek gündemi sabote etikleri bilinen bir gerçektir.” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Soyer ise:

”Türkiye Sehayat Acenteleri Birliği’nin” düzenlediği bir etkinlikte yaptığım konuşmada bir bölümün alınarak yapılmaya çalışılan saldırılar her türlü ahlaki anlayışın dışında, akıl ve vicdan sınırlarını zorlayacak boyuttadır açıklamasını yaptı.