Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş’tan Başak Demirtaş tepkisi: Kadınlara yönelik her türlü saldırının karşısında olacağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş hakkında yapılan cinsiyetçi yoruma tepki gösterdi.

Mansur Yavaş’ın Başak Demirtaş paylaşımı şöyle:

“Sayın Başak Demirtaş’a kadın kimliği üzerinden yapılan çirkin ve ahlak dışı paylaşımı kınıyorum.

Kadına yönelik şiddet ikliminin hakim olduğu günümüzde, kadınlara yönelik her türlü saldırının karşısında olacağız.”