Ana Sayfa Genel CHP ilçe başkanı koronavirüsten hayatını kaybetti!

CHP ilçe başkanı koronavirüsten hayatını kaybetti!

CHP Afyon Bayat İlçe Başkanı Mehmet Ali Üstün, korona virüse karşı verdiği mücadeleyi kaybetti.
Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve test sonucu pozitif çıkan CHP Bayat İlçe Başkanı Mehmet Ali Üstün’ü Covid-19 sebebi hayatını yitirdi.

Üstün’ün vefatı CHP teşkilatında büyük üzüntüye neden oldu.

CHP il Başkanlığı, vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Duyuruda vefat eden başkan Mehmet Ali üstün’ün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile tokalaştığı fotoğrafını paylaşarak ” CHP Bayat ilçe Başkanımız Mehmet Ali Üstün’ü Covid-19 sebebi ile malesef kaybettik. Başımız sağolsun.” İfadelerine yer verildi.

Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan da sosyal medya hesabından ‘Afyon Bayat ilçe başkanımız Mehmet Ali Üstün, korona virüse karşı verdiği mücadeleyi kaybetti. Büyük CHP ailemizin başı sağ olsun, sevenlerine sabır diliyorum.” diyerek Üstün’ün vefat haberini paylaştı.