Bodrum’un doğasına zarar verirken zabıtaya yakalandılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde boş bir araziye minibüsle 30 çuval hafriyat getirip boşaltan 2 kişi, duyarlı bir yurttaşın Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a haber vermesiyle yakalandı. Çevreye zarar veren kişiler hem ceza aldı hem de getirdikleri molozu geri götürdü. Ortaya filmleri aratmayan görüntüler çıktı.

Bodrum’un Gümüşlük mahallesi Koyunbaba mevkisine minibüsle gelen iki kişi, 30 çuval hafriyatı minibüsten indirerek çevreye atmaya başladı. Olayı gören bir yurttaş, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a ihbarda bulundu.

Başkan Aras’ın olay yerine gönderdiği zabıta ekipleri, belediye ekipleri, işçiler son çuvalı minibüsten indirirken baskın yaptı. Zabıta ekiplerini gören kişiler, indirdikleri hafriyat çuvallarını saniyeler içinde tekrar minibüse yüklediler.

Komedi filmlerini aratmayan görüntüler, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olayın ardından bölgeye hafriyat çuvalları atan kişilere Bodrum Belediyesi ekipleri tarafından para cezası kesildi.

Olayın görüntüleri Bodrum Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından Rıfat Ilgaz’ın efsane romanından uyarlanan Hababam Sınıfı filminin müziği eklenerek paylaşıldı.