Ana Sayfa İlçeler İstanbul Esenyurt Belediyesi Esenyurt Belediyesi 43 bin aileye gıda yardımı

Esenyurt Belediyesi 43 bin aileye gıda yardımı

Pandemi sürecinde, koronavirüse karşı yoğun bir çalışma yürüten Esenyurt Belediyesi, süreçten olumsuz etkilenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara yaptığı sosyal yardımlara da ara vermeden devam ediyor.

​Nüfus yoğunluğu açısından Türkiye’nin an kalabalık ilçesi olan Esenyurt’ta, sosyal yardımlar artarak devam ediyor.

Koronavirüs’le mücadeleyi yoğun bir şekilde sürdüren Esenyurt Belediyesi, gıda kolisi, organik süt, sıcak yemek, alışveriş kartı, bebek bezi ve maması, alışveriş kartı ve kaşar peyniri gibi birçok kalemden oluşan sosyal yardımlarla ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek oluyor.

43 BİN HANEYE GIDA KOLİSİ ULAŞTIRILDI

43 bin 423 haneye gıda kolisi, 106 bin 647 litre Derman Süt, 33 bin 624 adet kaşar peyniri ile 36 bin 345 porsiyon sıcak yemek dağıtan Esenyurt Belediyesi, yine bu süreçte 17 bin 565 ihtiyaç sahibine alışveriş kartı, bebek bezi ve bebek maması desteği sağladı.

Bunların yanı sıra et, kahvaltılık, meyve ve içecekten oluşan 27 bin 167 adet gıda yardımı da yapan Esenyurt Belediyesi, ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin gönderdiği 6 bin 970 gıda kolisini de ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.