Ana Sayfa İlçeler İstanbul/Adalar Belediyesi Adalar Belediyesi’ne pompalı tüfekle saldırı: 1 kişiye gözaltı. Kaftancıoğlu: Saldırının sebebi suyun...

Adalar Belediyesi’ne pompalı tüfekle saldırı: 1 kişiye gözaltı. Kaftancıoğlu: Saldırının sebebi suyun kesilmesi değil.

Adalar Belediyesi’ne pompalı tüfekle saldırı: 1 kişiye gözaltı

ADALAR’da 71 yaşındaki M.Ş. kiraladığı yerin suyunun kesilmesini öne sürerek, belediye binasına pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, şüpheli gözaltına alındı.

M.Ş. belediye binasına 7 el ateş açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

M.Ş.’nin birçok kez suyun açılması için belediyeye gittiği öğrenildi.

Canan Kaftancıoğlu’ndan Adalar Belediyesi’ne saldırı açıklaması

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Adalar Belediyesi’nde meydana gelen pompalı tüfekli saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Adalar Belediyesi binası önüne bu sabah gelen 71 yaşındaki M.Ş. adlı şahıs, evinin suyunun kesildiği gerekçesiyle belediye binasına doğru ateş açtı. Kurşunlama olayı sonrası binadaki camlar kırıldı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Twitter hesabı üzerinden saldırı hakkında paylaşım yapan Kaftancığlu şöyle konuştu:

“Adalar Belediyesine yapılan saldırının sebebi kişinin suyunun kesilmesi değil, kendisine ait olmayan bir araziye kaçak olarak yaptığı yere su bağlatamamasıdır…”