Ana Sayfa Genel Bitlis’te 2 askerimiz şehit oldu. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’tan Bitlis şehitleri...

Bitlis’te 2 askerimiz şehit oldu. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’tan Bitlis şehitleri için başsağlığı mesajı

Bitlis’te 2 askerimiz şehit oldu!

İçişleri Bakanlığı, Bitlis merkeze bağlı Sehi bölgesi yakınlarında devam eden ‘Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erhan Bahargülü Operasyonu’ kapsamında bir grup teröristle temas sağlandığını, çıkan çatışmada 2 askerin şehit olduğunu, 4 askerin ise hafif şekilde yaralandığını açıkladı. Bitlis Valiliği de bölgede hava destekli operasyon başlatıldığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı’nn yaptığı açıklamada şehit olan askerlerimizin Balıkesir İvrindi ilçesi Okçular Mahallesi nüfusuna kayıtlı şehit Uzman Çavuş Hasan Kuzu ve  Aksaray nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Eyüp Fidan olduğunu açıkladı.

Ekrem İmamoğlu’ndan Bitlis şehitleri için başsağlığı mesajı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bitlis’te şehit düşen askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Twitter hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, “Bitlis’de teröristlere karşı yürütülen operasyonda ne yazık ki 2 jandarma uzman çavuşumuz şehit olmuş, 4 jandarma uzman çavuşumuz da yaralanmıştır.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, silahlı kuvvetlerimize ve şehit yakınlarına baş sağlığı; yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun paylaşımı şöyle:

Mansur Yavaş’tan şehitler için başsağlığı mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Bitlis’te şehit düşen askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Twitter hesabından paylaşım yapan Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

“Yine yüreklerimiz yandı. Bitlis’te PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 2 jandarma uzman çavuşumuza Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum.

Yaralı Mehmetçiklerimizin bir an evvel sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum. Milletimizin başı sağolsun.”