Ana Sayfa Büyük Şehirler Mersin Büyükşehir Belediyesi Vahap Seçer: Sosyal yardım paketlerimiz yarından itibaren ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşacak

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, koronavirüsle mücadele kapsamında ailelere yaptıkları gıda yardımlarıyla ilgili açıklama yaptı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs’ün Türkiye’de etkisini göstermeye başladığı ilk günden itibaren salgına karşı aldığı tedbirler ve yürüttüğü çalışmalarına tüm birimleriyle güç birliği içinde devam ediyor.

Salgın nedeniyle evde kalmak zorunda olan yurttaşların yaşadığı ekonomik sıkıntıları hafifletmek için Başkan Vahap Seçer öncülüğünde, sosyal belediyecilik anlayışıyla imkanlarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı gıda kolileriyle 13 ilçede, mahalle mahalle dolaşarak, gıda seferberliği yürütüyor.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından Pazartesi gününden itibaren yardımlara devam edeceklerini açıkladı.

Gerçekleştirdikleri yardımlara ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Vahap Seçer’in paylaşımı şöyle:

“Sokağa çıkma yasağı nedeniyle sosyal yardım paketlerimizi şimdilik dağıtamıyoruz. Ancak kolilerimiz hazır.

Yarından itibaren, hafta içinde 13 ilçemizde ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşacak. Sağlık ve bebek paketlerimizin de dağıtımı sürecek. #BirlikteBaşaracağız”