Ana Sayfa İlçeler Adana/Ceyhan Belediyesi Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’den 65 yaş üstü vatandaşlara yardım kolisi

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’den 65 yaş üstü vatandaşlara yardım kolisi

CHP’li Ceyhan Belediyesi, koronavirüs salgını sürecinde vatandaşların mağduriyet yaşamaması için sosyal yardımlarını yoğunlaştırdı.

Ceyhan Belediye Başkanı CHP’li Hülya Erdem ve Başkan Yardımcısı İlker Önük 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı bulunan vatandaşların evlerini tek tek ziyaret ederek yardım kolisi dağıttı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hizmetlerini aralıksız sürdüren Ceyhan Belediyesi koronavirüs nedeniyle oluşturduğu Derman Ekipler vasıtasıyla 65 yaş üzeri ihtiyaç sahiplerine yardım kolileri ulaştırıyor.

Korona virüs salgının ülkemizde görüldüğü günden bu yana 0850 305 01 53 numaralı çağrı merkezini arayan ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Derman Ekiplere zaman zaman Belediye Başkanı Hülya Erdem’ de eşlik ediyor. İhtiyaç sahiplerinin evlerini tek tek dolaşarak sorunları yerinde tespit eden Başkan Erdem yardım kolilerini de kendi elleriyle teslim ediyor.