Ana Sayfa Büyük Şehirler Adana Büyükşehir Belediyesi Zeydan Karalar’dan mühürleneceği iddia edilen sahra hastanesi ile ilgili açıklama

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, taraflarınca yaptırılmakta olan Sahra Hastanesinin mühürlenecek olmasına yönelik konuştu.

Zeydan Karalar, Objektifa’dan Ali Pekmezci’ye, şu açıklamayı yaptı:

“Biz koronavirüs ile mücadele sürecine katkıda bulunup gerek ülkemize  gerek Adana’mıza bu alanda yardımcı olabilmek amacıyla iyi niyetli bir girişimde bulunduk. Aslı değil yardımcı unsur olmak istedik. Meselenin buralara kadar gelmesi çok ilginç. Tabii ülkemizde şu anda AK Parti iktidarı var. Tercih de karar da onlarındır. Söyleyecek başka bir şeyim yok.”