Ana Sayfa Öne Çıkanlar CHP Bahçelievler topladığı yardımları İBB’ye teslim etti

CHP Bahçelievler topladığı yardımları İBB’ye teslim etti

CHP Bahçelievler topladığı yardımları İBB’ye teslim etti

Cumhuriyet Halk Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik İlçede toplanan yardımları İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB)’ye teslim etti.

Covid-19 salgını İçişleri Bakanlığı ile Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyelerinin de aralarında bulunduğu birçok belediye arasında yardım kampanyası yayınlanan bir genelge ile engellendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik Bahçelievler ilçesinde başlattığı kampanyaya çok sayıda hayır sever katılarak gıda,hijyen malzemeleri bağışta bulundu .

Cumhuriyet Halk Partisi Bahçelievler İlçe başkanlığın başladığı kampanyada toplanan yardımlar İBB’nin Osmaniye, Çırpıçı’daki eski Tekzen binasına İlçe Başkanı Özgür Çelik tarafından teslim edildi . Yapılan kampanya hakkında açıklama yapan ilçe başkan özgür çelik ‘’ Tüm Yurttaşlara çağrıda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik ‘’ İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB)’nin nakdi bağış toplaması merkezi iktidar tarafından “hukuksuzca” engellendi! Ama yurttaşlarımız bağışlarını gıda ve hijyen malzemesi şeklinde ayni olarak yapabiliyor. Bahçelievlerli komşularımızın gıda bağışlarını İBB’nin Osmaniye, Çırpıçı’daki eski Tekzen binasına teslim ettik. Sizlerde İBB’ye gıda veya hijyen malzemesi bağışlamak için 444 00 93 numaralı telefonu arayabilirsiniz. #BirlikteBaşaracağız ‘’ ifadelerini kullandı.