Ana Sayfa Sosyal Sağlık Koronavirüse yakalanan Haydar Baş yoğun bakıma alındı!

Koronavirüse yakalanan Haydar Baş yoğun bakıma alındı!

Koronavirüse yakalanan Haydar Baş yoğun bakıma alındı!

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Lütfullah Önder, koronavirüse yakalanan Genel Başkanları Haydar Baş’ın 4 gündür tedavi altına tutulduğu hastanede bugün yoğun bakıma alındığını açıkladı.

Akçaabat ilçesine bağlı Sarıtaş Mahallesi, koronavirüs vakaları nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla karantinaya alındı. Salgın yüzünden bir süredir memleketi Trabzon’da, Sarıtaş Mahallesi’ndeki evinde bulunan BTP Genel Başkanı Haydar Baş ve ailesinden 8 kişinin ‘Covid-19’ testlerinin pozitif çıktığı belirtildi. Baş ve ailesinin, koronavirüs nedeniyle Akçaabat’taki özel hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

BTP’li Önder, yaptığı yazılı açıklamada, partisinin Genel Başkanı Haydar’ın Baş’ın koronavirüse yakalanması sonucu 4 gündür Trabzon’da özel hastanede tedavi altında bulunduğunu bildirdi. Önder, şunları kaydetti:

“Bugün itibariyle solunum desteğine ihtiyaç duyması nedeniyle yoğun bakıma alınmıştır. Ömrü mücadele ile geçen Sayın Genel Başkanımızın koronavirüs ile olan mücadeleyi de en kısa sürede kazanıp sağlığına kavuşacağına inancımız tamdır. Sayın Genel Başkanımıza geçmiş dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz. Sayın Genel başkanımız ile birlikte ailesine, teşkilat mensuplarımıza, tüm sevenlerine ve yüce Türk milletine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.”