Ana Sayfa Büyük Şehirler Eskişehir Büyükşehir Belediyesi AKP vatandaşların yemeğine de göz dikti! CHP’li büyükşehir belediyesinin aşevi hesabı bloke...

AKP vatandaşların yemeğine de göz dikti! CHP’li büyükşehir belediyesinin aşevi hesabı bloke edildi

AKP vatandaşların yemeğine de göz dikti! CHP’li büyükşehir belediyesinin aşevi hesabı bloke edildi

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin aşevi hesabının bloke edildiği belediyenin resmi sosyal medya hesabından duyuruldu.

Son olarak Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin aşevi hesabının bloke edildiği belediyenin sosyal medya hesabından açıklandı.

Eskişehir’de Odunpazarı Belediyesi, Antalya’da Muratpaşa belediyesi aşevi hesapları bloke edilen belediyeler arasında yer almıştı.

AKP vatandaşların yemeğine de göz dikti! CHP'li büyükşehir belediyesinin aşevi hesabı bloke edildi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklama şöyle oldu:

Kıymetli hemşehrilerimiz tam 25 yıldır hayırseverlerin destekleriyle gerçek ihtiyaç sahiplerine hizmet veren aşevi hesapları İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ile bloke edilmiştir. Bu sebeple aşevimizin banka hesaplarına para yatırmamanızı rica ederiz.

Bugüne kadar desteğini esirgemeyen tüm yurttaşlarımıza teşekkür eder, imkanlarımız dahilinde gerçek ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğimizi, kamuoyunun bilgisine sunarız!

 

 

 

Haber:https://www.gercekgundem.com/siyaset/172211/akp-vatandaslarin-yemegine-de-goz-dikti-chpli-buyuksehir-belediyesinin-asevi-hesabi-bloke-edildi