Ana Sayfa İlçeler Nevşehir/Hacıbektaş Belediyesi AKP koronavirüs ile değil CHP’li belediyelerle mücadele ediyor! Kesinti yapılmayacaktı

AKP koronavirüs ile değil CHP’li belediyelerle mücadele ediyor! Kesinti yapılmayacaktı

AKP koronavirüs ile değil CHP’li belediyelerle mücadele ediyor! Kesinti yapılmayacaktı

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile belediyelerden koronavirüs ile mücadele kapsamında 3 ay kesinti yapılmayacağı belirtilirken CHP’li Hacıbektaş Belediye’sinden kesinti yapıldığı ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile belediyelerden koronavirüs ile mücadele kapsamında 3 ay kesinti yapılmayacağı belirtilirken CHP’li Hacıbektaş Belediye’sinden 258 bin lira kesinti yapıldığı ortaya çıktı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  imzaladığı kararla belediyelerden  yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında 3 ay kesinti yapılmayacaktı.

Nisan, Mayıs, Haziran aylarında bu kesintinin yapılmamasıyla belediyeler 3 milyar TL tutarında kaynak elde edecebilecek ve belediyelerin salgın ile mücadelesindeki maddi engeller aşılacaktı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili sosyal medya hesabında durumun böyle olmadığını evraklarıyla paylaşarak şu ifadeleri kullandı.

AKP KORONAYLA DEĞİL CHP’Lİ BELEDİYELERLE MÜCADELE EDİYOR!

“Cumhurbaşkanlığı’nın aldığı kararla belediyelerden 3 ay kesinti yapılmayacak denmesine rağmen Nevşehir Hacıbektaş Belediyemizin aylık gelirinden kesinti yapıldı. Belediyemizin 410 bin TL tahakkukunun 258 bin TL’si kesildi.” ifadelerini kullandı.