Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş açıkladı: Küçük esnafa 9 milyonluk ödeme

Mansur Yavaş açıkladı: Küçük esnafa 9 milyonluk ödeme

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, zor duruma düşen küçük esnafa 9 milyon 204 bin TL ödenmesine karar verildiğini açıkladı.

Koronavirüs salgınındaki mücadelede vatandaşa ve esnafa verdiği desteklerle sık sık gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediyesi alkışlanacak bir karara daha imza attı.

Başkan Mansur Yavaş’ın Twitter’dan yaptığı açıklamada, zor duruma düşen küçük esnafa 9 milyon 204 bin TL ödenmesine karar verildiği söylendi.

Yavaş’ın açıklaması şu şekilde:

Değerli Ankaralılar,

Zor duruma düşen küçük esnafa yardımcı olabilmek için belediyemiz ve bağlı şirketlerinden alacağı olan 570 esnafımıza toplam 9 milyon 204 bin TL ödenmesine karar verdik.

Esnafımızın zor günlerde de yanında olmaya devam edeceğiz. Birlikte başaracağız.