Ana Sayfa Büyük Şehirler İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB provokasyona sessiz kalmadı: Türkiye gazetesinin yazarına suç duyurusu

İBB provokasyona sessiz kalmadı: Türkiye gazetesinin yazarına suç duyurusu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, koronavirüs salgınına karşı önerilen ‘İstanbul’da sokağa çıkma kısıtlaması’na yönelik gerçekleştirilen çarpıtmalar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan İBB Sözcüsü Ongun, yandaş Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur’un paylaşmını örnek göstererek, ” “Zırnık yok” diye yazanı gözaltına alan kolluk güçleri, bu ahlaksız paylaşımı yapan Türkiye Gazetesi yazarını da eminiz gözden kaçırmayacaktır.” dedi.

EN ÇOK VAKA SAYISI İSTANBUL’DA

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün yaptığı açıklamada vakaların il dağılımını da açıklmaış, vakaların yüzde 60’ının İstanbul’da olduğunu bildirmişti.

Koca, “Artık bütün illerimizde bu vakanın olduğunu biliyoruz. Daha çok vaka İstanbul’da. İstanbul’daki vaka sayısı 8 852. %60’lara yakın.” demişti.