Antalya Valiliği İstanbul plakalı araçların şehre girişini yasakladı

Antalya Valiliği tarafından alınan kararla İstanbul plakalı araçların şehre girişi yasaklandı.

A Haber’de yer alan habere göre, Antalya’ya İstanbul plakalı aracıyla giriş yapmak isteyenler şehirde ikamet ettiğini ispatlayarak girebilecek.

ANTALYA VALİSİ: AKSEKİ İLÇEMİZE İSTANBUL’DAN 150 KİŞİ KUZUGÖBEĞİ MANTARI BAHANESİYLE GELDİ

DHA’da yer alan habere göre, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, yaptığı açıklamada, “Dün sadece Akseki ilçemize İstanbul’dan 150 kişi kuzugöbeği mantarı toplamaya geldiğini beyan etti. Elmalı ilçemizde de İstanbul’dan misafir gelen bir aile nedeniyle iki apartmanı karantinaya aldık. Girişlerdeki kısıtlama kararını almamızdaki gerekçe budur” demişti.

Vali Karaloğlu, “İşi gücü bırakmışlar, İstanbul’dan Akseki’ye Konya üzerinden gelip kuzugöbeği mantarı toplayacaklar. Jandarmaya beyanları bu yönde. Asıl amaç, vaka sayısı düşük olan Antalya’ya gelmek. Mantar toplama işin bahanesi. İki hafta mantar yemesen ölmezsin kardeşim. Bir başka konu da Elmalı ilçemizde yaşandı. İstanbul’dan misafir gelen bir aile nedeniyle Elmalı’da iki apartmanı karantinaya aldık. Bu iki olay nedeniyle kent girişlerindeki önlemleri artırdık” demişti.

Haber: https://haberglobal.com.tr/gundem/antalya-valiligi-istanbul-plakali-araclarin-sehre-girisini-yasakladi-37777