Ana Sayfa Büyük Şehirler Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş; “İki ay önce koronavirüs semptomlarını gösteren bir hastalık...

Başkanı Lütfü Savaş; “İki ay önce koronavirüs semptomlarını gösteren bir hastalık geçirdim. Şu an sağlığım iyi durumdadır. “

Koronavirüse yakalandığı iddia edilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’tan açıklama

Lütfü Savaş, “İki ay önce koronavirüs semptomlarını gösteren bir hastalık geçirdim. Şu an sağlığım iyi durumdadır. ” dedi.

Koronavirüse yakalandığı iddia edilen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Lütfü Savaş, “Kıymetli hemşehrilerim; bir medya ajansında sağlığımla ilgili olarak yapılan (koronavirüse yakalandı) haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Koronavirüs belirtileri ülkemizde Ocak ayından itibaren etkisini göstermektedir. İki ay önce koronavirüs semptomlarını gösteren bir hastalık geçirdim. Şu an sağlığım iyi durumdadır. Sağlıkla kalın.” ifadelerini kullandı.

Savaş, “Telefonla arayarak, mesaj göndererek ilgisini eksik etmeyen kıymetli hemşehrilerime teşekkür ederim. Medyadaki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Sağlığım gayet iyi durumdadır. ” dedi.