Ana Sayfa Büyük Şehirler Antalya Büyükşehir Belediyesi Muhittin Böcek’ten dikkat çeken açıklama: Her şeye rağmen.

Muhittin Böcek’ten dikkat çeken açıklama: Her şeye rağmen.

Muhittin Böcek’ten dikkat çeken açıklama: Her şeye rağmen…

Muhittin Böcek, “Her şeye rağmen belediyemiz ve hayırseverlerimizle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ayni yardımlarımız devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İçişleri Bakanlığı’nın belediyelerin koronavirüs salgını nedeniyle mağdur olan vatandaşlar için belediyelerin yardım toplamasına engel olmasının ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Muhittin Böcek, “Sevgili hemşehrilerimizden özür diliyorum. Her şeye rağmen belediyemiz ve hayırseverlerimizle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ayni yardımlarımız devam edecektir.” ifadelerini kullandı.