Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş, salgınla mücadele için gerekli olanlar dışında tüm ihaleleri iptal etti

Mansur Yavaş, salgınla mücadele için gerekli olanlar dışında tüm ihaleleri iptal etti

Mansur Yavaş, salgınla mücadele için gerekli olanlar dışında tüm ihaleleri iptal etti

Koronavirüsle mücadele konusunda örnek gösterilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan örnek bir adım daha geldi.

GERÇEK GÜNDEM- Türkiye koronavirüsle mücadele ederken CHP’li belediyeler de yaptıkları eşgüdüm toplantıları ile alınacak tedbirleri kararlaştırıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, koronavirüsle mücadele konusunda yeni bi adım daha attı. Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak salgınla mücadelede gerekli olanlar dışındaki tüm ihaleleri iptal ettiklerini duyurdu.

Yavaş’ın sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

Koronavirüse karşı başlattığımız ekonomik mücadele kapsamında bugün açıklayacağımız projelere daha çok kaynak ayırabilmek için başta Park-Bahçe ve Fen İşleri olmak üzere, salgınla mücadelede gerekli olanlar dışındaki tüm ihalelerimizi hayat normale dönünceye kadar erteliyoruz.

Ulaştırma Bakanlığı’nın salgına rağmen Kanal İsrtanbul ile ilgili ihaleyi iptal etmemesi kamuoyunda büyük tepki çekmişti.