Ana Sayfa Büyük Şehirler Ankara Büyükşehir Belediyesi Erdoğan’ın kampanyasını taklit ettiği Mansur Yavaş’tan çarpıcı açıklama

Erdoğan’ın kampanyasını taklit ettiği Mansur Yavaş’tan çarpıcı açıklama

Erdoğan’ın kampanyasını taklit ettiği Mansur Yavaş’tan çarpıcı açıklama

Mansur Yavaş, 6 Milyon Tek Yürek kampanyasında şeffaflık gereği bağışların nasıl harcandığının her gün duyurulacağını vurguladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 3 gün önce başlatılan 6 Milyon Tek Yürek Kampanyası hakkında sosyal medyadan açıklama yaptı.

Mansur Yavaş, kampanyaya yoğun ilgi olduğunu belirtirken “Şeffaflık ve demokratik yönetişim gereği nakdi bağışların miktarı, nerelere harcandığı her gün duyurulacak. ” vurgusu yaptı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mansur Yavaş’ın 6 Milyon Tek Yürek kampanyasını başlatmasından günler sonra koronavirüs salgını nedeniyle ‘Milli Dayanışma Kampanyası’ başlattı.

Mansur Yavaş’ın paylaşımı şöyle oldu:

Dayanışma için #6MilyonTekYürek kampanyamıza yoğun ilginiz zorlukların üstesinden geleceğimize olan inancımızı pekiştirdi.

Şeffaflık ve demokratik yönetişim gereği nakdi bağışların miktarı, nerelere harcandığı her gün duyurulacak. Teşekkürler Ankara, birlikte başaracağız.

BAĞLANTILI HABERLER