Ana Sayfa Genel Üsküdar’da Zabıta balık tutan gençleri böyle dövdü… İşte İstanbul’daki dehşetin görüntüleri

Üsküdar’da Zabıta balık tutan gençleri böyle dövdü… İşte İstanbul’daki dehşetin görüntüleri

Zabıta balık tutan gençleri böyle dövdü… İşte İstanbul’daki dehşetin görüntüleri

İstanbul’da Üsküdar Çengelköy Sahili’nde balık tutan vatandaşlar AKP’li Üsküdar Belediyesi zabıtalarının saldırısına uğradı.

İstanbul’da Üsküdar Çengelköy Sahili’nde balık tutan vatandaşlar AKP’li Üsküdar Belediyesi zabıtalarının saldırısına uğradı.

Üsküdar sahilinde çekilen skandal görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan CHP 26. Dönem Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, Üsküdar Belediye Başkanı AKP’li Hilmi Türkmen’i de etiketleyerek şunları yazdı:

“Biraz sonra izleyeceğiniz iki video, cuma günü sabah saatlerinde Üsküdar Çengelköy Sahili’nde çekildi. @uskudarbld zabıtları, “Burada balık tutmayın, yasak” diyerek baba, oğul ve yeğeni uyarıyor.

Balık tutmaya çıkan üç kişi “Biraz sonra gideceğiz” karşılığını veriyor. Ancak… tartışmanın uzaması üzerine, @uskudarbld  zabıtaları, MK, AK ve EK’ya saldırıyor.

Bir baba, oğlunun yanında acımasızca darp ediliyor. Zabıtalar, oltayı da almak istiyor. Saldırıya uğrayan yurttaşlar, bu barbarlığı polise şikayet etti. Görüntüleri dehşet içinde izledim. Yazık…

Videoyu bana gönderen ve saldırıya uğrayan kişilerin akrabası olan genç, “Karşıdaki villadan da çekim yaptılar. Olayın ayrıntıları daha net” diyor ve saldırının hesabını sorulmasını istiyor. Belediye Başkanı @hilmiturkmen34’i duyarsız davranmakla eleştiriyor. Takip edeceğiz.”

İŞTE ÜSKÜDAR’DA TEPKİ ÇEKEN O GÖRÜNTÜLER:

Üsküdar Çengelköy Sahili’nde balık tutan gençlere zabıtaların saldırısının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı: