Ana Sayfa Büyük Şehirler Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Büyükşehir’den sağlık çalışanlarını sevindirecek hizmet

Mersin Büyükşehir’den sağlık çalışanlarını sevindirecek hizmet

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi, koronavirüsle mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının kimliklerini göstermeleri halinde belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanacağını duyurdu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer aldıkları kararı sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

“Fedakârca görevinin başında olan sağlık çalışanlarımız, tanıtım kartlarını göstererek toplu taşıma araçlarımızdan ücretsiz faydalanacaklardır.

Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler dilerim.”